Inleiding

Lekker eten en drinken is een feest

Wij vieren het alle dagen

Het leukste adres is bij u thuis

Het Indisch Gerecht

Specialist in Indische catering op feestjes en bijeenkomsten van authentieke Indonesische gerechten in een nieuw jasje, bereid in een moderne keuken.

Wij zijn de derde generatie van een familie met een lange historie in de Indische keuken. In Indonesië kookte mijn oma al voor voorname familie’s uit de direkte omgeving van de Sultan van Djokjakarta. Om haar uitzonderlijke kookkunst mocht zij de adelijke titel “Raden” voeren.

Ook onze moeder startte direct bij haar komst in Nederland een zeer succesvolle Indische partyservice.

Het is ons dus met de rijstlepel ingegoten en kennen als geen ander de specifieke smaken en vinden het leuk dit met u te delen.

U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige maaltijd, een rijsttafel eventueel aangepast aan uw persoonlijke wens of een compleet Indisch buffet.

Contact

Foodtruck

Foodtruck “Het Indisch Gerecht” is graag gezien op evenementen en festivals voor u een unieke kans deze nu ook van dichtbij te zien. De truck is dan niet in bedrijf d.w.z. de bestelde maaltijden worden hier niet bereid maar fungeert als loket waar uw bestelling warm of koud klaar staat op de afgesproken tijd en u het zo kunt oppakken en meenemen. De bereiding en het verpakken vindt binnen in onze produktie keuken in het pand plaats.

Onze centrale keuken is ingericht om op verantwoorde manier maaltijden groot of klein te bereiden t.b.v. onze catering activiteiten.

Wij werken voornamelijk met verse kruiden en lokale leveranciers en kunnen met alle dieet en allergie wensen rekening houden.

Bekijk op uw gemak onze menu’s en maak uw keuzen en wensen kenbaar dan zorgen wij dat u uit eten kunt aan uw eigen eettafel, met het comfort van uw eigen huis!.

Contact
0

1

2

3

4

5

6