Catering & Take Away

Foodtruck festivals en evenementen 

Onze authentieke foodtruck  ” Het Indisch Gerecht”  is graag gezien op evenementen en festivals. Vanuit onze moderne maar authentieke Indische foodtruck bereiden wij de lekkerste Saté van Nederland.

De “toverkracht” van onze saté is niet alleen meer dan 100 jaar oud familierecept. Want volgens oma is niet alleen het recept belangrijk, maar vooral de overdracht van de beleving, de manier van proeven, de volgorde van specerijen toevoegen, de kunst van het weglaten en vooral authentiek blijven.

Daarbij natuurlijk de werk- bereidingswijze zoals het snijden, marineren, het rijgen en bakken op houtskool. Een perfecte uitvoering van deze handelingen resulteert  in de beste “Saté Raden”. Een gouden formule waarbij 40 jaar geleden onze saté al werd uitgeroepen tot de beste saté van de tong-tong Pasar Malam in Den Haag.

Op deze pagina de pakketten waar we veel succes mee hebben op de festivals en evenementen in het hele land en zelfs een beetje in het buitenland.

Assortiment saté pakket:

 • saté babi
  authentieke varkenssaté van procureur en buikspek lekker geroosterd met een originele saus van ketjap en pinda’s
 • saté ajam
  hand geregen kipsaté van stevig kippendijbeen op zijn Javaans gemarineerd en geserveerd met pindasaus en citroengras alle satés worden geserveerd met kroepoek en gebakken uitjes
 • saté grand cru
  combinatie van saté babi, saté ajam, kroepoek, gebakken uitjes, atjar van verse groenten, lontong en Indische aardappeltjes

Assortiment Indische gerechtjes pakket:

 • babi ketjap geroosterd buikspek in ketjapsaus
 • ajam pedis Indische hete kip met citroengras
 • rendang klassieker van rundvlees in kokos en nog enkele andere geheimpjes
 • vegetarisch specialiteit van zoet/hartige gerecht van krokante tempé en zoete peper

Alle gerechten worden geserveerd met gestoomde witte rijst, vers gebakken kroepoek en atjar. En voor de gevorderde hebben we ook nog sambal volgens het recept van mijn moeder.