Catering & Take Away

Bedrijfsvisie

Cateren is een ambacht. Niet alleen de kwaliteit van het voedsel, maar ook de presentatie op locatie en de professionele service zijn van groot belang. Dit zijn kernkwaliteiten die voor  “Het Indisch Gerecht”  catering vanzelfsprekend zijn. Het Indisch Gerecht werkt snel en efficiënt. Met een hecht team zorgen wij dat zowel grote partijen als kleine, persoonlijke feesten een onvergetelijke belevenis worden.

Bij Het Indisch Gerecht gaat het echter om meer dan alleen eten. Wij staan te allen tijde klaar om advies te geven en delen graag onze kennis en ervaring. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Werkwijze

Het Indisch Gerecht is vernieuwend, zonder tradities uit het oog te verliezen. Nieuwe, creatieve ideeën worden gecombineerd met de reeds bestaande concepten die het bedrijf succesvol hebben gemaakt. Zo is er in de keuken van Het Indisch Gerecht steeds meer aandacht voor trendy en gezonde menu”s, conform aan de ontwikkelingen in de huidige maatschappij.

Kiezen voor Het Indisch Gerecht is gelijk aan kiezen voor een betrouwbare organisatie, met gekwalificeerd gediplomeerd personeel, die voldoet aan de kwaliteitsnormen, waaronder HACCP. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een analyse voor kritische risicopunten waarop gecontroleerd moet worden tijdens het productieproces. Tijdens het gehele proces wordt er extra gelet op de mogelijke gevaren met betrekking tot de voedselveiligheid. Het doel hiervan is het voorkomen van onveilige eet- en drinkwaren. 

Tim is al jaren een erkend leermeester voor de Middelbare Hotel- en koksopleiding.